Manual:Integrat/Cataloage/Grupe de cheltuieli/Editare: Diferență între versiuni

De la Manual
Sari la navigare Sari la căutare
Pagină nouă: '''Tutoriale''' Prin intermediul acestei ferestre se pot adauga, modifica sau sterge grupe de cheltuie...
 
ChatGPTManual (discuție | contribuții)
Consolideaza verificarile confirmate si elimina repetitiile si formularea tehnica despre salvare.
 
(Nu s-au afișat 3 versiuni intermediare efectuate de același utilizator)
Linia 10: Linia 10:
Modificarea sau stergerea unei grupe de cheltuieli se face prin selectarea ei din lista de grupe de cheltuieli si apelarea functiei [[Manual:Integrat/Notiuni/Functii#F3 Modificare|F3 Modificare]], respectiv [[Manual:Integrat/Notiuni/Functii#F8 Stergere|F8 Stergere ]].
Modificarea sau stergerea unei grupe de cheltuieli se face prin selectarea ei din lista de grupe de cheltuieli si apelarea functiei [[Manual:Integrat/Notiuni/Functii#F3 Modificare|F3 Modificare]], respectiv [[Manual:Integrat/Notiuni/Functii#F8 Stergere|F8 Stergere ]].


'''Observatii'''
==Verificari la salvare si stergere==
La salvare, rubrica '''Denumire''' este obligatorie.


Stergerea unei grupe de cheltuieli este posibila numai daca aceasta nu apare declarata in componenta unui articol generat intr-un [[Manual:Integrat/Gestiune/Interne/Rapoarte de productie|raport de productie]].
Daca grupa de cheltuieli este folosita in componenta unui articol dintr-un [[Manual:Integrat/Gestiune/Interne/Rapoarte de productie|raport de productie]], stergerea este blocata si se afiseaza un mesaj despre legaturile existente.

Versiunea curentă din 25 octombrie 2026 17:58

Tutoriale

Prin intermediul acestei ferestre se pot adauga, modifica sau sterge grupe de cheltuieli.

Adaugarea informatiei se face prin apelarea functiei F2 Adaugare.

Campurile care se completeaza la adaugarea sau modificarea unei grupe de cheltuieli

  • denumire - obligatoriu

Modificarea sau stergerea unei grupe de cheltuieli se face prin selectarea ei din lista de grupe de cheltuieli si apelarea functiei F3 Modificare, respectiv F8 Stergere .

Verificari la salvare si stergere

La salvare, rubrica Denumire este obligatorie.

Daca grupa de cheltuieli este folosita in componenta unui articol dintr-un raport de productie, stergerea este blocata si se afiseaza un mesaj despre legaturile existente.