Manual:Integrat/Articole/Catalog articole/Editare/Utilizari: Diferență între versiuni
Corecturi gramaticale confirmate, fara schimbari functionale (audit 2026-10-10) |
Corectare instructiuni contradictorii folosind functiile F3 si butoanele de selectare documentate; reparare link Cautare catre sectiune existenta |
||
| Linia 9: | Linia 9: | ||
Pentru adaugarea unei utilizari se pozitioneaza cursorul pe utilizarea dorita din lista de '''Utilizari disponibile''' si se efectueaza un dublu clic cu butonul stang al mouse-ului sau se apasa [[Manual:Integrat/Notiuni/Butoane|butonul]] '''>>'''. | Pentru adaugarea unei utilizari se pozitioneaza cursorul pe utilizarea dorita din lista de '''Utilizari disponibile''' si se efectueaza un dublu clic cu butonul stang al mouse-ului sau se apasa [[Manual:Integrat/Notiuni/Butoane|butonul]] '''>>'''. | ||
Pentru stergerea unei utilizari se pozitioneaza cursorul pe utilizarea dorita din lista de '''Utilizari selectate''' si se efectueaza un dublu clic cu butonul stang al mouse-ului sau se apasa [[Manual:Integrat/Notiuni/Butoane|butonul]] ''' | Pentru stergerea unei utilizari se pozitioneaza cursorul pe utilizarea dorita din lista de '''Utilizari selectate''' si se efectueaza un dublu clic cu butonul stang al mouse-ului sau se apasa [[Manual:Integrat/Notiuni/Butoane|butonul]] '''<<'''. | ||
Operatiile de adaugare sau stergere se repeta pentru toate utilizarile dorite. | Operatiile de adaugare sau stergere se repeta pentru toate utilizarile dorite. | ||
Versiunea de la data 10 octombrie 2026 07:50
Pentru un articol se pot adauga sau sterge informatii despre Utilizari.
Gestionarea acestor informatii se face pozitionand mouse-ul pe pagina Utilizari si se apasa butonul Editare utilizari.
Apare o fereastra in care sunt afisate informatii despre
- Utilizari disponibile
- Utilizari selectate
Pentru adaugarea unei utilizari se pozitioneaza cursorul pe utilizarea dorita din lista de Utilizari disponibile si se efectueaza un dublu clic cu butonul stang al mouse-ului sau se apasa butonul >>.
Pentru stergerea unei utilizari se pozitioneaza cursorul pe utilizarea dorita din lista de Utilizari selectate si se efectueaza un dublu clic cu butonul stang al mouse-ului sau se apasa butonul <<.
Operatiile de adaugare sau stergere se repeta pentru toate utilizarile dorite.
Salvarea tuturor actiunilor se face apeland functia F5 Salvare sau apasand butonul Salvare.
Abandonarea tuturor actiunilor se face apeland functia F4 Abandon sau apasand butonul Abandon.
Pentru vizualizarea tuturor articolelor care au fost alocate la o anumita utilizare se selecteaza optiunea Articole - navigare din meniul Articole.