Manual:Integrat/Utile/Utilizatori si drepturi: Diferență între versiuni

De la Manual
Sari la navigare Sari la căutare
ChatGPTManual (discuție | contribuții)
Completata prezentarea Utilizatori si drepturi pe baza subpaginilor Cautare/Editare
ChatGPTManual (discuție | contribuții)
Completare documentatie din surse: reguli de completare, validare si confirmare
Linia 11: Linia 11:


'''[[Manual:Integrat|Inapoi la Integrat.STS]]'''
'''[[Manual:Integrat|Inapoi la Integrat.STS]]'''
==Copierea setarilor unui utilizator==
In dialogul Copiere setari, User si Nume identifica destinatia si nu se modifica. Alegeti Utilizator de la care copiez, apoi adaugati prin dublu clic categoriile din Lista cu ce copiez in Lista finala. Puteti combina categorii de la utilizatori diferiti, dar aceeasi categorie nu se adauga de doua ori.
Verificati lista finala si optiunea Inclusiv setarile de tip administrator inainte de Salvare. Selectarea pregateste copierea; aplicarea are loc la salvare. Abandon permite renuntarea la dialog.

Versiunea de la data 21 octombrie 2026 01:33

Fereastra Utilizatori si drepturi permite administrarea conturilor de utilizator si a drepturilor lor de acces la firme, ferestre si rapoarte.

Pagini principale

  • Cautare - identificarea utilizatorilor si filtrarea lor dupa stare, nivel de acces sau posibilitatea de a folosi aplicatii externe.
  • Editare - configurarea utilizatorului, a firmelor accesibile, a modelelor de drepturi si a permisiunilor.

Administrarea drepturilor

Exista niveluri diferite de acces: superadministrator, administrator, administrator cu drepturi si utilizator obisnuit. Drepturile unui utilizator pot proveni din modelul atribuit si din permisiuni acordate direct.

Modificarea drepturilor si a parolelor se face numai de catre utilizatorii autorizati. Consultati pagina Editare pentru regulile corespunzatoare fiecarui nivel de acces.

Inapoi la Integrat.STS

Copierea setarilor unui utilizator

In dialogul Copiere setari, User si Nume identifica destinatia si nu se modifica. Alegeti Utilizator de la care copiez, apoi adaugati prin dublu clic categoriile din Lista cu ce copiez in Lista finala. Puteti combina categorii de la utilizatori diferiti, dar aceeasi categorie nu se adauga de doua ori.

Verificati lista finala si optiunea Inclusiv setarile de tip administrator inainte de Salvare. Selectarea pregateste copierea; aplicarea are loc la salvare. Abandon permite renuntarea la dialog.