Manual:Integrat/Front office/Point of Sale/Utilizatori - transfer
Fereastra Utilizatori - transfer permite transferul comenzii curente catre un alt utilizator.
Lista contine utilizatori activi. Daca operatia cere anumite tipuri de utilizator, sunt oferite numai persoanele ale caror tipuri corespund selectiei cerute.
Selectati destinatia si apasati OK. O selectie goala nu este acceptata. Aplicatia verifica existenta comenzii si schimba utilizatorul asociat acesteia.
Pentru tipurile de destinatie care cer pastrarea datelor initiale, utilizatorul si vanzatorul anterior sunt memorati in informatiile de urmarire daca nu existau deja.
Dupa transfer, ecranul parinte revine la fluxul de adaugare a unei comenzi. In functie de setari, poate fi listata o informare cu numarul comenzii si utilizatorul destinatie.
Abandon inchide dialogul fara transfer.