Despre noi

Peste 25 ani de experiență

Soft Team Solutions SRL, fondată în 1999, s-a implicat în crearea de soluții software ERP în scopul optimizării fluxului de informații care se vehiculează într-o organizație. În același timp, furnizează factorilor de decizie datele de care aceștia au nevoie pentru gestionarea propriei afaceri, oferind raportări și analize necesare pentru administrarea resurselor.

Ca urmare a experienței acumulate, produsele din portofoliul Soft Team Solution au fost dezvoltate și îmbunătățite permanent pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor noștri.

Produsele noastre preiau în timp util și modificările de legislație, punând la dispoziția clienților versiuni noi. Pentru a reduce timpii de întrerupere în activitatea companiei precum și costurile datorate instalării de noi versiuni, Soft Team Solutions a realizat un soft prin intermediul căruia versiunea nouă se actualizează automat, printr-un simplu click.

În viziunea noastră, o soluție software de calitate poate fi completă numai dacă este însoțită de un serviciu profesional de asistență tehnică. Serviciul nostru de customer support vă oferă răspunsuri și soluții la orice întrebare pe care o puteți avea legată de utilizarea sau gama completă de funcționalități a programelor noastre, răspunsuri și soluții oferite atât prin intermediul asistenței telefonice, cât și prin asistență la sediul dumneavoastră.

Date de contact

Dacă ai o întrebare și vrei să intri în contact cu noi, lasă-ne un mesaj.

Alexandru Varvara Ilie Răzvan

CEO
Telefon: +4.0722.667.866
Email: avir@softteam.ro

Completează formularul pentru a intra în contact cu noi