Despre noi

Peste 23 ani de experiență

Salut! Sunt Ilie Răzvan Alexandru Varvara.

Mă bucur că ești aici. Asta-mi arată că vrei să știi mai multe despre soluțiile IT din zona de consultanță economică și financiară pe care le-am dezvoltat și că îți dorești să muncești mai eficient.

La bază, sunt programator și analist de conținut și fac acest lucru de peste 30 de ani. În anul 1999, am fondat compania Soft Team Solutions, dezvoltând programe și soluții IT de tip ERP în scopul optimizării fluxului de informații dintr-o organizație. Pentru ca soluțiile oferite de noi să fie viabile și competitive, am aprofundat domenii conexe, cum sunt contabilitatea, salarizarea, operațiunile de producție, comerțul sau gestionarea stocurilor în timp real.


Cel mai recent produs pe care l-am lansat este SAF-T Validator, soft-ul care verifică declarația SAF-T și scoate în față toate erorile și neconcordanțele din conținutul acesteia. În plus, face corelații cu declarațiile D300, D390, D394, D112.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre portofoliul nostru de produse și soluții, verifică pagina Servicii.

Află mai multe

Într-o lume imperfectă, eu îmi doresc să fac lucrurile perfect! Și reușesc. Nu-mi este ușor și nu aleg provocări ușoare. Pentru mine e important ca toate lucrurile în care mă implic să aducă o schimbare în bine, să ofere acel ceva de care oamenii au nevoie. De aceea, am pus soft-ul SAF-T Validator la dispoziția oricui are nevoie de el fără niciun cost, fără nicio obligație.

Date de contact

Dacă ai o întrebare și vrei să intri în contact cu noi, lasă-ne un mesaj.

Alexandru Varvara Ilie Răzvan

CEO
Telefon: +4.0722.667.866
Email: avir@softteam.ro

Completează formularul pentru a intra în contact cu noi