Despre noi

Peste 21 ani de experienta

Despre noi

Peste 21 ani de experienta

Soft Team Solutions SRL, fondata in 1999, s-a implicat in crearea de solutii software ERP in scopul optimizarii fluxului de informatii care se vehiculeaza intr-o organizatie. In acelasi timp, furnizeaza factorilor de decizie datele de care acestia au nevoie pentru gestionarea propriei afaceri, oferind raportari si analize necesare pentru administrarea resurselor.

Ca urmare a experientei acumulate produsele noastre au fost dezvoltate si imbunatatite permanent pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor nostri.

Produsele noastre preiau in timp util si modificarile de legislatie, punand la dispozitia clientilor versiuni noi. Pentru a reduce timpii de intrerupere in activitatea companiei precum si a si costurile datorate instalarii de noi versiuni, Soft Team Solutions a realizat un soft prin intermediul caruia versiunea noua se actualizeaza automat, printr-un simplu click.

In viziunea noastra, o solutie software de calitate poate fi completa numai daca este insotita de un serviciu profesional de asistenta tehnica. Serviciul nostru de customer support va ofera raspunsuri si solutii la orice intrebare pe care o puteti avea legat de utilizarea sau gama completa de functionalitati a programelor noastre, raspunsuri si solutii oferite atat prin intermediul asistentei telefonice, cat si prin asistenta la sediul dumneavoastra.

Contacteaza-ne