Servicii

Descopera gama noastra de servicii

Servicii

Descopera gama noastra de servicii

Un sistem informatic de tip ERP are ca scop eficientizarea activitatii. Investitia intr-un pachet software se justifica doar in conditiile in care acesta reuseste sa aduca afacerii beneficiile asteptate prin reducerea costurilor operationale, imbunatatirea rezultatelor si optimizarea deciziilor de management.

Implementarea sistemului ERP poate potenta sau poate compromite rezultatele obtinute in urma investitiei in tehnologie.

Implementarea sistemului este importanta pentru ca in aceasta etapa se stabilesc exact principiile care stau la baza functionarii programelor urmarind procesele si procedurile care se respecta in cadrul companiei. In aceasta faza, Soft Team Solutions si beneficiarul:

stabilesc fluxul de documente si sistemul procedural care se desfasoara in cadrul companiei. Beneficiarii din echipa de implementare vor trebui sa furnizeze informatii referitoare la stilul de lucru adoptat in organizatia lor, iar consultantii Soft Team Solutions vor propune cele mai bune modalitati de configurare a aplicatiei care sa raspunda perfect necesitatilor interne ale companiei beneficiar

stabilesc statiile pe care vor fi instalate aplicatiile software, configurarile necesare pentru fiecare statie si drepturile de acces pentru fiecare utilizator

In cadrul perioadei de implementare se agreaza de comun acord un calendar pentru perioadele de training. Sedintele de training se organizeaza la sediul clientului.

Fiecare utilizator trebuie sa stie cum se foloseste programul si care sunt toate operatiile la care pot fi asistati de sistemul informatic.

Toti utilizatorii trebuie sa stie cum poate fi folosita interfata soft-ului, ce functionalitati are acesta dar si cum se raporteaza ca si utilizator la ceilalti colegi care lucreaza la alte statii. Acestea sunt principalele informatii pe care utilizatorii le vor stapani in urma scolarizarii.

Scolarizarea nu poate fi acordata tuturor utilizatorilor in mod uniform atat timp cat ei au drepturi de acces diferite si atributii diverse raportat la echipa. Fiecare dintre membrii echipei va fi instruit sa efectueze operatiile care ii revin. Mai mult, persoana desemnata de catre management sa administreze reteaua de utilizatori, serverul si baza de date va primi scolarizare pe masura atributiilor pe care le are.

Pentru orice nelamuriri, situatii speciale si configurari ulterioare echipa de suport a Soft Team Solutions sta la dispozitia utilizatorilor cu raspunsuri prompte telefonice sau, in cazul in care se considera necesar, prin deplasarea unui reprezentant Soft Team Solutions la sediul beneficiarului.

Echipa de suport este disponibila si poate fi contactata in toate zilele lucratoare intre orele 9:00 si 18:00.

Pentru un management mai eficient al costurilor de suport si pentru cheltuieli lunare previzibile, va punem la dispozitie variante de contracte de service pentru update si/sau asistenta tehnica si consultanta.

Solutia software Integrat.STS este rezultatul a 10 ani de imbunatatiri si adaptari la necesitatile specifice companiilor care ne-au devenit clienti. Rezultatul este un pachet de programe flexibil si configurabil care se muleaza cu usurinta si fara costuri semnificative la modalitati particulare de organizare a activitatii unei companii.

Nu avem totusi pretentia ca am prevazut toate situatiile deosebite, de aceea continuam sa adaugam programelor functionalitati noi care sunt necesare in situatii particulare. Modificarile in arhitectura aplicatiilor pot fi necesare in momentul implementarii sau pot ulterior (ca urmare a diversificarii activitatii firmei, etc)

In urma lansarii unei astfel de comenzi, Soft Team Solutions efectueaza analiza cererii si estimeaza timpul necesar realizarii precum si costul aferent.

Pentru orice companie este foarte important ca atat solutiile software cat si echipamentele hardware sa functioneze la parametri optimi. Extinderea colaborarii cu furnizorul solutiilor software care poate oferi si servicii de consultanta IT aduce o serie de avantaje:

Din aceste motive, Soft Team Solutions ofera clientilor sai o gama completa de servicii de consultanta si mentenanta IT pe baza de abonament:

analiza si optimizarea sistemului software

consultanta in cazul achizitionarii unor noi echipamente si recomandarea furnizorilor

recomandarea de ISP si evaluarea necesarului de banda

recomandarea, instalarea si configurarea sistemelor de operare

configurarea si verificarea retelei prin identificarea zonelor de supraincarcare

indicarea solutiilor software necesare

implementarea sistemelor de back-up de date

devirusari si instalare de aplicatii antivirus, instalare firewall

Sistemul software Integrat.STS este astfel proiectat incat sa poata fi folosit conform cu exigentele legislative in vigoare.

Analistii si programatorii nostri, impreuna cu consultantii pe probleme de contabilitate si audit financiar, lucreaza impreuna pentru a aduce pachetelor de programe modificarile de natura legislativa in timp util. In acest fel, utilizatorii nostri nu vor fi pusi in situatia de a intrerupe activitatea sau de a nu se incadra in termenele legale de depunere a declaratiilor.

Actualizarea celei mai recente versiuni a aplicatiilor se realizeaza automat prin intermediul unui soft, pus la dispozitie gratuit de Soft Team Solutions, printr-un simplu click, reducandu-se radical timpii si costurile de implementare si evitandu-se intreruperile in activitatea companiei datorate instalarii de noi versiuni.

Lista preturi
Soft Team Solutions


Alaturi de business-ul romanesc inca din 1999.
Contacteaza-ne